Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om kampanjbudgetar

Kampanjbudgetar i Search Ads 360 används för att styra hur mycket du spenderar på dina kampanjer. Budgetar kan ställas in på kampanjnivå och tillämpas på alla annonsgrupper och sökord i kampanjen.

Med Search Ads 360 kan du ange en genomsnittlig daglig budget för dina kampanjer. Du kan ändra denna budget när som helst. Din dagliga budget är det genomsnittliga belopp som du vill spendera per dag under månaden.

Hur du bestämmer en daglig budget

Med Search Ads 360 kan du välja en daglig budget för varje kampanj utifrån dina mål med annonseringen och det generella belopp du vill betala varje dag.

Obs! För kampanjer i sociala nätverk rapporteras endast besök, konverteringar och andra mätvärden.

Budgetar för kundkonton

I Search Ads 360 används budgetar för att styra dina utgifter på annonseringsplattformen. Inställningen skickas i stället till annonseringsplattformen, som använder den för att styra utgifterna.

Budgetar för Google Ads-kampanjer

Med Google Ads kan du ange en genomsnittlig daglig budget för dina kampanjer. Du kan ändra denna budget när som helst. Din dagliga budget är det genomsnittliga belopp som du vill spendera per dag under månaden.

Dina utgifter kan variera från dag till dag, men du betalar inte mer än din debiteringsgräns per månad, vilket är den dagliga budgeten du anger multiplicerad med det genomsnittliga antalet dagar i en månad. De dagar då dina annonser sannolikt kommer att ha mer trafik kan du spendera upp till 2 gånger din genomsnittliga dagliga budget. Dessa dagar kompenseras av de dagar då kostnaden ligger under din dagliga budget.

Om du skapar en Google Ads-kampanj med ett visst start- och slutdatum kan du även ange en total budget för hela kampanjen. Totala kampanjbudgetar är för närvarande bara tillgängliga för Google Ads-videokampanjer.

Läs om hur du hanterar dina budgetar i hjälpcentret för Google Ads.

Budgetar för Microsoft Advertising

Om du vill ange en budget i en Microsoft Advertising-kampanj anger du ett dagligt utgiftsmål. Microsoft Advertising använder detta dagliga mål för att beräkna en budget för en hel månad. Dina faktiska utgifter under en viss dag kan vara högre eller lägre än det mål du har angett, men den totala utgiften under en månad överstiger inte det månatliga belopp Microsoft Advertising har beräknat åt dig.

För att förhindra att du överskrider din budget pausar Microsoft Advertising automatiskt dina kampanjer när du når det belopp som din totala budget tillåter under en viss dag. Microsoft Advertising återupptar dina kampanjer nästa dag.

Läs mer om annonseringsbudgetar i hjälpcentret för Microsoft Advertising.

Budgetar för Yahoo! JAPAN Ads-kampanjer

Du kan ange en daglig budget i en Yahoo! JAPAN Ads-kampanj genom att välja en budgetvisningsmetod. Endast annonsörer som inte använder budstrategier kan ställa in en budgetvisningsmetod.

Läs mer om dagliga budgetar i Yahoo! JAPAN Ads.

Budgetar i Baidu-kampanjer

Att ange en daglig budget är en valfri funktion som rekommenderas i kampanjinställningarna för Baidu. Om du anger en daglig budget kräver Baidu att den är på minst 50 yuan. Om du inte anger en budget ärver kampanjen budgeten du angett för kontot i Baidu. Det är möjligt att en kampanj utan angiven budget kan förbruka hela eller större delen av budgeten och förhindra att andra kampanjer visar annonser. Dessutom visas inte budgetar på kontonivå i Search Ads 360, vilket innebär att du inte kan jämföra utgifter med din budget i Search Ads 360.

Relaterad länk