Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Ofte stillede spørgsmål om tilskrivningsmodellering

Hvorfor stemmer de konverteringer, der rapporteres på kundekontoen, i Google Analytics og i Floodlight, ikke overens?

Alle disse systemer tæller konverteringer lidt forskelligt og har indsigt i forskellige sæt af hændelser, der fører til konverteringer, hvilket kan medføre, at de ikke stemmer overens.

Hvis du bruger både Google Analytics og Floodlight til at registrere aktivitet på et website, er det usandsynligt, at konverterings- og mål-metrics'ene matcher. Dette gælder, uanset hvilken tilskrivningsmodel du vælger i Search Ads 360 eller i modelleringsværktøjet i Google Analytics.

Floodlight, der er udviklet til Google Marketing Platform, tilbyder præcis styring med tilpassede tags og tilskrivningsmodeller. Det fokuserer på specifikke handlinger såsom køb, men ekskluderer trafik, der ikke kommer fra annoncer. Google Analytics, som er kendt for sine omfattende brugeradfærdsdata, sporer over al brugeradfærd og alle konverteringer, der er defineret som mål, herunder ikke-annoncebesøg. Hvert system sporer ting forskelligt, f.eks. optælling af konverteringer på forskellige tidspunkter eller ved brug af forskellige metoder.

Få flere oplysninger om konverteringsdata for kundekonti i Search Ads 360.

Tager tilskrivningsmodeller i Search Ads 360 højde for organisk søgning?

Ja, hvis Search Ads 360 Natural Search er aktiveret på din undermanagerkonto.

Lad os f.eks. se på denne tragt:

1. En kunde søger efter biler, klikker på en søgeannonce, laver lidt research og forlader stedet.
  2. Senere søger kunden efter familiebiler og klikker på et organisk søgeresultat, men er ikke klar til at købe.
  3. Til sidst søger kunden efter minivans og klikker på en søgeannonce, hvilket resulterer i en konvertering.

Hvis Search Ads 360 Natural Search er aktiveret på din undermanagerkonto, tilskriver den lineære tilskrivningsmodel 33 % af konverteringen til søgeordet biler og 33 % til minivans. De resterende 33 % af konverteringen tilskrives det organiske søgeresultat og rapporteres derfor ikke i Search Ads 360. Konverteringen tælles muligvis med i rapporten Organisk søgning, afhængigt af den tilskrivningsmodel, du har valgt til Search Ads 360 Natural Search.

Hvis Search Ads 360 Natural Search ikke er aktiveret, ignorerer den lineære tilskrivningsmodel interaktionen for den organiske søgning og tilskriver 50 % af konverteringen til søgeordet biler og 50 % til minivans.

Anvendes tilskrivningsmodeller på offlinekonverteringer?

Konverteringer for nogle undermanagerkonti starter online og slutter hos et callcenter, i en lokal butik eller et andet sted offline. Hvis du vil tilskrive kredit for offlinekonverteringer til dine annoncer, søgeord eller specifikke klik eller besøg på dit website, kan du uploade data om offlinekonverteringer.

Få flere oplysninger om konverteringer, der understøtter tilskrivningsmodeller.