Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Om målgrupperapportering i den nye version af Search Ads 360

Målgrupperapporter kan hjælpe dig med at forstå, hvordan dine annoncer klarer sig i forhold til bestemte demografiske grupper og målgruppesegmenter. Dataene indsamles af Campaign Manager 360, Google Ads, Microsoft Advertising og andre annonceplatforme.

Når du ved, hvilke målgruppesegmenter der reagerer på dine annoncer, kan du justere din målretning, dine søgeord, din annoncetekst eller indholdet på dit website for bedre at matche kundens hensigt.

Floodlight-konverteringer for alle kundekonti

Den nye version af Search Ads 360 angiver målgruppekarakteristika for dine Floodlight-konverteringer. Målgrupperapportering er tilgængelig for de kundekonti, der understøttes i den nye version af Search Ads 360 (forudsat at du bruger Floodlight-tags til at spore aktivitet på dit website).

Konverteringsmetrics for målgrupper, f.eks. antal konverteringer og konverteringsværdi, understøttes for Google Ads (hvis automatisk tagging er aktiveret) og Microsoft Advertising (ved brug af parameteren for ValueTrack-værdi for besøg). Den nye version af Search Ads 360 indeholder ikke målgrupperapporter for andre konverteringssporingssystemer, f.eks. Google Ads-konverteringer, Google Analytics eller Baidu.

Målgruppesegmenter er tilgængelige i den nye version af Search Ads 360

Du kan se konverteringsmetrics for følgende målgruppesegmenter:

• Demografi
  • Køn (mand eller kvinde)
  • Aldersgrupper
    • Google Ads: 18-24, 25-34, 35-44, 45-54, 55-64, 65+, Ukendt
      • I Google Ads rapporteres målgruppemedlemmer under 18 år i aldersgruppen "Ukendt".
    • Microsoft Advertising: 18-24, 25-34, 35-49, 50-64, 65+
      • Hvis en kunde tilhører kategorien "Ukendt" i Microsoft Advertising, foretages der ingen budjustering.
  • Husstandsindkomst (kun Google Ads)
  • Forældrestatus (kun Google Ads, ikke tilgængelig for søge- eller Shopping-kampagner): "Forælder", "Ikke forælder" og "Ukendt".
Microsoft Advertising understøtter ikke husstandsindkomst og forældrestatus.
  • Interessebaserede segmenter: Interessegrupper såsom bilentusiaster, madelskere, filmelskere, rejseentusiaster og amatørfotografer. Få flere oplysninger om listen over interessekategorier i Google Ads.
    • Search Ads 360 bruger interessebaserede segmenter, der er tilgængelige på kundekonti, herunder Google Ads og Microsoft Advertising, til målretning efter målgruppe og rapportering.
  • Segmenter i markedet: Kunder, som søger efter oplysninger om produkter og aktivt overvejer at købe en tjeneste eller et produkt inden for bestemte virksomhedskategorier, f.eks. "Rejser/hoteller og overnatningsmuligheder" eller "Forbrugerelektronik/mobiltelefoner". Se listen over målgruppesegmenter i markedet i Google Ads
    • Search Ads 360 bruger segmenter i markedet fra kundekonti, herunder Google Ads og Microsoft Advertising, til målretning efter målgruppe og rapportering.

Tilgængelige målgruppeoplysninger

Følgende oplysninger er tilgængelige i din målgrupperapport:

• Oversigten Målgruppesegmenter: Oversigt over, hvordan din målgruppe klarer sig, samt hvor godt optimeret, automatiseret målretning klarer sig, hvis nogen af dine kampagner bruger optimeret målretning. Hvis du målretter mod en kundekonto, vil du se et samlet diagram med effektiviteten for alle målgruppesegmenter, der bruges på kontoen.
  • Målgruppesegmenter: Rapporter om, hvor godt du målretter mod grupper af personer med bestemte interesser og hensigter. Blandt disse kan nævnes:
    • Interessebaserede segmenter: Målretning baseret på folks interesser og vaner.
    • Segmenter på markedet: Målretning baseret på seneste købshensigt.
    • Tilsvarende segmenter: Målretning baseret på interesser, der minder om dine websitebesøgende eller nuværende kunders interesser.
    • Dine datasegmenter: Målretning mod personer baseret på dine kundedata eller de personer, der har besøgt dit website eller dine apps.
    • Tilpassede segmenter: Målretning baseret på dit kampagnemål, herunder målretning baseret på brugernes interesser, vaner og købshensigt.
    • Segmenter for livsbegivenheder: Målretning mod personer, der er midt i vigtige livsbegivenheder.
  • Detaljerede demografiske segmenter: Målretning baseret på forskellige livsoplysninger.
  • Ekskluderinger: Rapporter om ikke-relaterede målgruppesegmenter, som du har ekskluderet fra din annoncemålretning.