Notifikation

Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Se en rapport over tilpassede dimensioner for bestemte målgrupper

I den nye version af Search Ads 360 kan du se en hurtig oversigt over målgrupperapportering eller bruge tilpasset målgrupperapportering, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Se en oversigt over målgrupperapportering

Sådan kan du få vist en oversigt over målgrupperapportering:

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på rapportikonet i navigationsmenuen.
  3. Vælg Foruddefinerede rapporter (Dimensioner)
  4. Vælg Grundlæggende og derefter Målgruppesegment på undermenuerne.
  5. Vælg et tidsinterval på værktøjslinjen i tabellen.

Se en tilpasset målgrupperapport

Sådan får du vist en tilpasset målgrupperapport:

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på rapportikonet i navigationsmenuen.
  3. Vælg Rapporter
  4. Klik på Tilpasset på rapporteringssiden, og vælg derefter Ikon for tabel. Tabel.
  5. Klik eller træk og slip de målretningsindstillinger, du vil have i din rapport, fra menuen i panelet til højre (f.eks. Målgruppesegmenter, Alder, Køn og Enhed osv.).
  6. Vælg det ønskede tidsinterval for din rapport på værktøjslinjen i tabellen.

Rapporten viser, hvilke målgrupper den konto, kampagne eller annoncegruppe, du er målrettet mod, når ud til.

Du kan også gøre ét af følgende:

• Anvend yderligere segmenter.
    • Du kan f.eks. segmentere efter enhedstype for at se, om du når ud til bestemte målgrupper bedre på en mobilenhed eller computer.
  • Tilføj yderligere konverteringsmetrics fra menuen Konverteringer i panelet til højre.
  • Download rapporten med henblik på offlineanalyse.