Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om smarta kampanjer i Google Ads

Gäller endast Google Ads

Smarta kampanjer är Googles effektiva och enkla lösning som hjälper småföretag att synas på Google i de viktiga ögonblicken. Läs mer om funktioner och fördelar med smarta kampanjer.

Obs! Om du behöver hjälp med att skapa smarta kampanjer kan du kontakta Google Ads-supporten.

Du behöver först veta vilket läge ditt Google Ads-konto är i:

• Smartläge: I det här läget förenklas kampanjkonfigureringen med hjälp av Google AI som konfigurerar dina smarta kampanjer åt dig.
  • Expertläge: Rekommenderas för mer avancerade annonsörer. Det ger dig fullständig kontroll över hur du väljer och konfigurerar dina kampanjer.

Läs mer om smartläget och expertläget i Google Ads.