Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om masspubliceringsark i Search Ads 360

Med masspubliceringsark i Search Ads 360 kan du göra alla massändringar i ett inbäddat Google-kalkylark i användargränssnittet. Det liknar Google-kalkylarket, som kan redigeras och har stöd för vanliga funktioner i Google Kalkylark från verktygsfältet, inklusive att kopiera, klistra in och hitta.

Obs! Masspubliceringsark i Search Ads 360 är för närvarande tillgängligt på sökords- och annonsnivå.

Fördelar

• Det är ett förifyllt arbetsblad där du kan lägga till, redigera eller ta bort kolumner och rader.
  • Redigera alla sökords- eller annonsinställningar i den befintliga tabellen.
  • Förhandsgranska de uppdaterade sökorden eller annonserna och åtgärda eventuella fel.
  • Till skillnad från Google-mallen kan du använda masspubliceringsark för att redigera, lägga till och förhandsgranska i samma arbetsblad. Du behöver inte ladda ned felen på ett separat arbetsblad.
  • Visa felen tillsammans med en beskrivning.

Funktioner

• Med masspubliceringsark kan du lägga till, redigera, förhandsgranska och ladda upp nya sökord eller annonser på ett och samma ställe.
  • Den har inbyggd villkorsstyrd formatering som markerar tomma celler som måste fyllas i.
  • Vanliga formateringsfel flaggas när du anger data på raderna. Felen visas även i dialogrutan.
  • Du kan klicka på Förhandsgranska innan du tillämpar ändringarna i kontot eftersom felen visas i kolumnen Resultat.
  • Du kan åtgärda felen utifrån felbeskrivningen och sedan tillämpa ändringarna på nytt i samma arbetsblad.