Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Brug data for eksponeringsandel for eksakt match

Hvis du bruger søgeord med bredt match og har en lav eksponeringsandel, kan det være en god idé at se på dine data for eksponeringsandel for eksakt match, så du kan se, hvordan dine søgeord klarer sig udelukkende ved de søgninger, der matcher dine søgeord eksakt.

Eksponeringsandel for eksakt match er en procentdel, der beregnes ved at dividere antallet af eksponeringer, som din kampagne har modtaget for søgninger, der matchede dit søgeord eksakt, med det samlede estimerede antal eksponeringer for eksakt match, som du var kvalificeret til at modtage.

Få flere oplysninger om eksponeringsandel for eksakt match i Hjælp til Google Ads.