Het supportteam biedt geen services voor probleemoplossing in uw huidige weergavetaal. Als u contact wilt opnemen met medewerkers van het supportteam, schakelt u eerst over naar het Engels of een andere ondersteunde taal (Spaans, Portugees of Japans).

Verschillen in regels in de nieuwe versie van Search Ads 360

In de nieuwe versie van Search Ads 360 worden geplande bewerkingen nu regels genoemd. Een regel bestaat uit een voorwaarde of een reeks voorwaarden die ervoor zorgt dat er een gewenste actie wordt ondernomen voor bepaalde gegevens in uw account. U kunt regels instellen om wijzigingen aan te brengen in uw advertentiestatus, budget, biedingen en andere aspecten van uw account.

Belangrijke updates voor regels zijn geïmplementeerd om de bruikbaarheid van de functie verder te verbeteren.

Updatecategorie Specifieke wijziging
Frequentie waarmee de regel wordt uitgevoerd De frequentie per uur van regels kan worden ingesteld in de nieuwe versie van Search Ads 360.
Bereik van geavanceerde regels Geavanceerde regels kunnen meerdere acties en voorwaarden in dezelfde regel bevatten, samen met nieuwe filterdynamiek.
Regelacties Er zijn nieuwe opties toegevoegd aan regelacties, zoals Campagnegroep wijzigen.
Beschikbaarheid van regels maken U kunt regels voor meerdere submanagers maken omdat regels nu beschikbaar zijn op managerniveau.