Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Aktivér Google Ads-funktionen til auktionsbudgivning i realtid via en Search Ads 360-budstrategi

Aktivér auktionsbudgivning i realtid i Google Ads

Du kan aktivere Google Ads-funktionen til auktionsbudgivning i realtid i følgende Search Ads 360-budstrategier og -budgetbaserede budstrategier:

• Search Ads 360-budstrategier
    • Mål-CPA
    • Mål-ROAS
  • Budgetbaserede Search Ads 360-budstrategier
    • Maksimér antal konverteringer
    • Maksimér konverteringsværdi

Aktivér Google Ads-funktionen til auktionsbudgivning i realtid via en budstrategi

Du skal aktivere deling af konverteringsdata, før du kan bruge auktionsbudgivning i realtid i Google Ads.

Denne vejledning gælder for både budstrategier og budgetbaserede budstrategier.

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på Budgivning og planlægning i sidemenuen og derefter på Budstrategier.
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for navnet på en budstrategi.
  4. Klik på Rediger, og vælg derefter Rediger indstillinger for budstrategi.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Brug auktionsbudgivning i realtid i Google Ads.
  6. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet Grænser for auktionsbudgivning i realtid, og angiv derefter en minimum- eller maksimumbudgrænse.
  7. Klik på Gem.

Aktivér Google Ads-funktionen auktionsbudgivning i realtid for ikke-budgetbaserede budstrategier.

Du skal aktivere deling af konverteringsdata, før du kan bruge auktionsbudgivning i realtid i Google Ads.
  1. Log ind på den nye Search Ads 360.
  2. Klik på Budgivning og planlægning i sidemenuen og derefter på Budstrategier.
  3. Klik på navnet på en budstrategi, der ikke er budgetbaseret, og som bruger auktionsbudgivning i realtid i Google Ads.
  4. Klik på Rediger budstrategi.
  5. Markér afkrydsningsfeltet Brug auktionsbudgivning i realtid i Google Ads.
  6. Klik på Gem.

Eksperimenter med auktionsbudgivning i realtid i Google Ads

Når Google Ads-eksperimenter er aktiveret i kampagner, der allerede optimerer til auktionsbudgivning i realtid i Google Ads, bruges den samme konverteringsindstilling som standard.

Kampagner, der administreres af en budgetbaseret budstrategi i Search Ads 360, kan ikke inkluderes i eksperimenter.

Du kan teste et andet konverteringsmål i eksperimentkampagnerne ved at ændre porteføljekonverteringsmålet for den ene arm. Du skal dog være opmærksom på, at testresultaterne muligvis ikke er statistisk signifikante, da kampagner med auktionsbudgivning i realtid lærer af hinanden.

Du kan fortsætte med at bruge kolonnen "Alle konverteringer" eller tilpassede kolonner i Search Ads 360 eller Google Ads filtreret til de oprindelige konverteringer med budmulighed, hvis du vil have rapportering om en anden konverteringskilde som hjælp til at træffe beslutninger vedrørende manuel budgivning.

Hvis du vil køre eksperimenter med Google Ads-funktionen auktionsbudgivning i realtid, skal du gøre følgende:

1. Sørg for, at du har en aktiv budstrategi for Google Ads-auktionsbudgivning i realtid på undermanagerkontoen i den nye version af Search Ads 360.
    Standardmålet for kontoen overfører konverteringer og ændrer kampagnens konverteringer for manuelle kampagner (eller kampagner i Search Ads 360-budstrategier (budgivning samme dag)).
  2. Konfigurer eksperimenter i Google Ads for den test, der skal køres. Du kan f.eks. evaluere effektiviteten af auktionsbudgivning i realtid i Google Ads i forhold til effektiviteten for budgivning samme dag.
  3. Aktivér Google Ads-funktionen til auktionsbudgivning i realtid i den Search Ads 360-strategi, der indeholder eksperimentets testhalvdel.