Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Om Microsoft Advertising-multimedieannonser

Ikonen för Bing Ads Den här artikeln gäller endast Microsoft Advertising-konton i nya Search Ads 360.

Med multimedieannonser kan du skapa mer engagerande annonser som kombinerar dina bild- och texttillgångar för att visa upp dina varumärken och produkter för potentiella kunder. Med multimedieannonser anpassas annonsens rubriker, beskrivningar och bilder så att de matchar potentiella kunders söktermer.

Du kan skapa så många annonser i Search Ads 360 som Microsoft Advertisings gränser medger.

Inställning Beskrivning Referenser
Slutlig webbadress (obligatoriskt)

Anger en sida på din webbplats som beskriver tjänsten eller produkten i annonsen.

Inled webbadressen med https:// (eller http://) och skriv sedan resten av webbadressen.

Företagsnamn (obligatoriskt)

Företagets namn.

Företagsnamnet kan visas i din annons beroende på annonsplaceringen.

Teckenbegränsning: 25 tecken

Bilder (obligatoriskt)

Tillhandahåll bilder för annonsen.

Bilderna måste ha följande bildformat:

Bildformat Minimimått (pixlar)
1.91:1 703 × 368
1:1 470 × 470
4:1 608 × 152
1:2 470 × 940

Minst en liggande (1,91:1) och en kvadratisk (1:1) bild krävs.

Godkända bildfiltyper: PNG och JPEG

Rubriker (obligatoriskt)

Ange rubrikerna i annonsen.

Teckenbegränsning: 30 tecken vardera

Långa rubriker (obligatoriskt)

Ange långa rubriker för annonsen.

Teckenbegränsning: 90 tecken vardera

Beskrivningar (obligatoriskt)

Ange beskrivningar för annonsen.

Texten visas nedanför eller bredvid annonsens långa eller korta rubrik beroende på annonsplaceringen.

Teckenbegränsning: 90 tecken vardera

Uppmaning (obligatoriskt) Välj språk och text för uppmaningsknappen.
Alternativ för annonswebbadress: Spårningsmall​ (valfritt)

Om du använder en spårningstjänst utöver Search Ads 360 som kräver att du skickar data till en spårningsadress ska du lägga till webbadressen i en spårningsmall.

Efter att du har sparat annonsen formaterar Search Ads 360 om spårningsmallen så att dess egen spårningsadress kommer först och därefter den ytterligare webbadressen.

Om spårningsadresser i den nya Search Ads 360-upplevelsen