Observera att kundsupportteamet inte erbjuder felsökningstjänster på det aktuella visningsspråket. Om du vill kontakta supportteamet måste du först byta till engelska eller något annat språk som stöds (spanska, portugisiska och japanska).

Ändringar i målgruppsinriktning: stödet för liknande målgrupper (kallas även liknande segment) försvinner från Google Ads

Gäller endast Google Ads.

Med start den 1 maj 2023 genererar Google Ads inte längre liknande målgrupper (kallas även liknande segment) för inriktning och rapportering. Läs mer om denna förändring i hjälpcentret för Google Ads.