Huomaa, että asiakastukitiimi ei tarjoa vianetsintäpalveluja valitsemallasi kielellä. Jos haluat ottaa yhteyttä tukitiimiin, vaihda ensin kieleksi englanti tai jokin toinen tuettu kieli (espanja, portugali tai japani).

Laajan vastaavuuden tarkennin poistettu käytöstä uudessa Search Ads 360:ssä

Uusi Search Ads 360 tukee päivitettyjä lausekevastaavuuden ominaisuuksia

Uusi Search Ads 360 ei tue enää laajan vastaavuuden tarkentimen (BMM) avainsanoja mainonta-alustoilla. Kaikki uudessa Search Ads 360:ssä olevat vanhat laajan vastaavuuden tarkentimen sisältävät avainsanamallit toimivat jatkossa lausekeavainsanamalleina.

Jos haluat muuttaa laajan vastaavuuden tarkentimen avainsanat lausekeavainsanoiksi, sinun ei tarvitse tehdä muutoksia uuden Search Ads 360:n manuaalisten kampanjoiden avainsanoihin eikä mallipohjaisten kampanjoiden avainsanamalleihin.

Manuaalisissa kampanjoissa nykyiset laajan vastaavuuden tarkentimen avainsanat toimivat edelleen ja uusi Search Ads 360 jatkaa niistä raportoimista.

Jos uusi Search Ads 360 havaitsee avainsanamallissa laajan vastaavuuden tarkentimen, se luo laajan vastaavuuden avainsanan sijaan uuden lausekeavainsanan.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten uusi Search Ads 360 käsittelee käytöstä poistettua laajan vastaavuuden tarkenninta, jos sellainen löytyy vanhoista avainsanamalleista.

Uudet laajan vastaavuuden tarkentimen avainsanat muutetaan lausekeavainsanoiksi

Vaikka laajan vastaavuuden tarkennin on poistettu käytöstä, uusi Search Ads 360 ei poista sitä automaattisesti avainsanamalleista. Laajan vastaavuuden tarkentimen avainsana muutetaan lausekeavainsanaksi vain uuden avainsanan luomisen yhteydessä. Toisin sanoen jos uusi Search Ads 360 olisi luonut uuden laajan vastaavuuden avainsanan ennen tätä muutosta, se luo nyt uuden lausekeavainsanan. Syötteen päivitykset saattavat johtaa siihen, että uusi Search Ads 360 lisää tai poistaa avainsanoja. Esikatseluissa ja raportointitaulukoissa uusien, muutettujen avainsanojen vastaavuustyyppinä näkyy lausekevastaavuus.

Aiemmin luotuja laajan vastaavuuden tarkentimen avainsanoja ei muuteta lausekeavainsanoiksi. Käyttöliittymässä niiden vastaavuustyyppinä näkyy edelleen "laaja".

Seuraavassa esimerkissä avainsanamalli luo kaksi laajan vastaavuuden tarkentimen (BMM) sisältävää laajan vastaavuuden avainsanaa sekä yhden lausekeavainsanan.

Avainsanamalli

Toiminto Avainsanamalli Vastaavuustyyppi
1 Luominen [bmm{tuotteen_brändi]] Laaja
2 Luominen [brändin_nimi] Lauseke
3 Luominen [c:"bmm_kaavasarake"] Laaja
4 Luominen [kenkätyyppi] Laaja

Esikatselu avainsanoista, jotka on luotu ennen päivitettyyn lausekevastaavuuteen siirtymistä

Avainsana Vastaavuustyyppi
+punainen kenkä Laaja
+sininen kenkä Laaja
+keltainen kenkä Laaja
"kenkätehdas" Lauseke
+kengät+kaikki värit Laaja
kävelykenkä Laaja

Esikatselu avainsanoista, jotka on luotu päivitettyyn lausekevastaavuuteen siirtymisen jälkeen

Avainsana Vastaavuustyyppi
"punainen kenkä" Lauseke

Uudet avainsanat, joissa

on käytetty lausekevastaavuutta

"sininen kenkä" Lauseke
"keltainen kenkä" Lauseke
"kenkätehdas" Lauseke

Aiemmin luotu lausekeavainsana

Ei muutoksia

"kengät + kaikki värit" Lauseke

Uusi avainsana, jossa

on käytetty lausekevastaavuutta

kävelykenkä Laaja

Aiemmin luotu laajan vastaavuuden avainsana

Ei muutoksia

Avainsanamallien pohjalta ei luoda päällekkäisiä avainsanoja

Uusi Search Ads 360 luo laajan vastaavuuden tarkentimen sisältävästä avainsanamallista uuden lausekeavainsanan vain, jos mainosryhmässä ei vielä ole kyseistä lausekeavainsanaa.

Mallissa näkyy virheilmoitus, jos päällekkäinen avainsana on jo olemassa. Uusi Search Ads 360 jatkaa mallin arviointia ja lisää tai poistaa avainsanoja tarpeen mukaan.

Muutetut avainsanat pysyvät samassa mainosryhmässä

Uudet laajan vastaavuuden tarkentimen avainsanat, jotka muutetaan automaattisesti lausekeavainsanoiksi, pysyvät samoissa kampanjoissa ja mainosryhmissä.