Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Opret og konfigurer skabeloner ved hjælp af tilpassede kolonner

Brug tilpassede kolonner til at oprette dynamiske skabelonelementer. Du kan også konfigurere tilpassede kolonner, der kan henvises til på individuelle feedsider. Tilpassede kolonner sparer dig tid ved at anvende standardisering på tværs af kampagnestruktur, målretning og annoncemateriale. Kravene Syntaks og Funktioner og de matematiske operatorer gælder for begge tilpassede kolonnetyper.

Formler, der definerer indholdet af den tilpassede kolonne, kan indeholde eventuelle tilpassede kolonner, der er oprettet og gemt for feedet.

Når en tilpasset feedkolonne er oprettet, vises den som en tilpasset kolonne i tabellen "Feeds". Du kan vælge tilpassede feedkolonner, der skal henvises til i andre tilpassede kolonner. Disse kan være op til fem niveauer "brede" og op til seks niveauer "dybe" i samme formel.

En enkelt formel for tilpassede kolonner kan maksimalt henvise til fem andre tilpassede kolonner i formlen. Eksempel:

FCC A1 = (FCC B1 + FCC C1 + FCC D1 + FCC E1 + FCC G1)

Der kan ikke henvises til yderligere tilpassede kolonner i formlen for FCC A1

I nedenstående eksempel forklares "placeringen" af tilpassede feedkolonner i "hierarki" med seks niveauer:

1. Den tilpassede feedkolonne FCC A for feedet er oprettet.
  2. FCC B er oprettet og henviser til FCC A.
  3. FCC C er oprettet og henviser til FCC B.
  4. FCC D er oprettet og henviser til FCC C.
  5. FCC E er oprettet og henviser til FCC D.
  6. FCC F er oprettet og henviser til FCC E.
  7. FCC G er oprettet og henviser til FCC F.
  8. <end of FCC nesting>.

Begrænsningen træder dog også i kraft, når formler for tilpassede kolonner indeholder flere henvisninger til andre tilpassede kolonner. Eksempler:

1. FCC A1 = (FCC B1 + FCC C1 + FCC D1)
  2. FCC B1 = (FCC B2 + FCC C2 + FCC D2)
  3. FCC B2 =(FCC F1 + FCC F2 + FCC F3 + FCC F4)

Her henviser FCC A1 til FCC B1, der henviser til FCC B2

FCC B2 kan kun henvise til de fire viste kolonner, hvilket giver en dybde på maksimalt seks kolonner.

Konfigurer tilpassede kolonner i feeds

Hvis du vil se feeds, skal du gå til Værktøjer og indstillinger  > Skabeloner > Feeds og klikke på feednavnet med hyperlink. Opret tilpassede kolonner på siden for det individuelle feed, der er knyttet til skabelonen. Disse tilpassede kolonner kan genbruges.

Opret og konfigurer tilpassede kolonner i skabeloner

Opret tilpassede kolonner i dine skabeloner. Henvis til gemte tilpassede kolonner for feeds via en pop op-dialogboks med en formular eller manuelt ved hjælp af særlig syntaks, når du konfigurerer de valgte elementer til dynamiske skabeloner. Tilpassede kolonner for skabeloner kan ikke genbruges i øjeblikket, men funktionen aktiveres i en kommende version.

Syntaks

Følgende eksempel på en formel viser grundlæggende syntaksregler:

“$ “ & f:“Price_usd”

"Price_usd" er her navnet på den feedkolonne, der indeholder priserne.

Følg disse konventioner, når du konfigurerer formler for tilpassede kolonner:

• Brug tegnet & (og-tegn) til at forbinde elementer i formler for tilpassede kolonner.
  • Omslut statisk tekst i anførselstegn " ". Hvis du vil lave et mellemrum i det genererede indhold, skal du indtaste et mellemrum mellem anførselstegnene.
  • Brug almindelig matematisk notation til operatorer.
  • Anvend syntaksen, når du henviser til andre elementer, som vist i følgende tabel:
Kolonneelement Præfiks Eksempelformat Sekundære oplysninger i menuen
Standardkolonner Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig (f.eks. klik). Ikke tilgængelig
Tilpassede kolonner c: c:"kolonnenavn" Ikke tilgængelig
Feedkolonner f: f:"kolonnenavn" Ikke tilgængelig
Funktioner Ikke tilgængelig   Beskriver funktionen under den angivne valgmulighed. Eksempel: "Konverterer [værdi] til tal."

Operatorer

I nedenstående tabel beskrives de matematiske standardoperatorer, som kan bruges i formler for tilpassede kolonner.

Bemærk! I modsætning til statisk tekst må du ikke sætte anførselstegn omkring disse tegn. Operatorer (f.eks. >=) er en kombination af to tegn.

Operator Beskrivelse Resultattype
+ Læg til (plus) Tal
- Træk fra (minus) Tal
* Gang Tal
/ Divider Tal
> Mindre end Sand/falsk
< Større end Sand/falsk
<= Mindre end eller lig med Sand/falsk
>= Større end eller lig med Sand/falsk
= Lig med Sand/falsk
!= Ikke lig med Sand/falsk