Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Løs et problem med din browser

Hvis du ser denne side, er du muligvis blevet omdirigeret hertil, fordi din browser ikke er kompatibel med Search Ads 360-grænsefladen.

I denne artikel finder du en liste over de understøttede browsere og en beskrivelse af, hvordan du kan få konfigureret dem, du ønsker.

Vejledning

Search Ads 360 understøtter generelt de aktuelle og tidligere primære versioner af browserne på listen nedenfor. Sørg for at downloade den nyeste version af din browser for at få den bedste oplevelse med Search Ads 360. Du kan muligvis også se følgende advarsel på din konto: "Search Ads 360 understøttes ikke for din nuværende browser".

På stationære computere understøtter vi følgende:

Hvis du har en understøttet browser installeret, men Search Ads 360 alligevel ikke vises, er du muligvis også nødt til at opdatere dine browserindstillinger til at tillade cookies og JavaScript.