Bemærk! Kundesupportteamet yder ikke fejlfindingstjenester på det aktuelt valgte visningssprog. Hvis du vil kontakte supportteamet, skal du først skifte til engelsk eller et af de øvrige understøttede sprog (spansk, portugisisk eller japansk).

Brug tilpassede dimensioner i rapporter og automatiske regler

På samme måde som du kan anvende tilpassede dimensionsværdier på kampagner, annoncegrupper, produktgrupper, annoncer eller søgeord, kan du også bruge tilpassede dimensioner i rapporter og automatiske regler.

Se rapporter

For hver tilpasset dimension og sekundær dimension, som du opretter, kan du følge linket "Opret rapporter" og få oprettet en rapport. Rapporten indeholder primære og sekundære tilpassede dimensioner. Du kan udbygge rapporten ved at tilføje flere attributter og metrics.

Du kan for eksempel oprette en rapport, der viser det samlede antal klik og konverteringer for hver enkelt "produktlinje", og en anden rapport, der viser det samlede antal klik og konverteringer for hver "afdeling".

Brug tilpassede dimensioner som kolonner og filtre

Opret filtre, så der kun vises kampagner eller andre elementer, der er knyttet til en bestemt tilpasset dimension eller sekundær dimensionsværdi.

Du kan f.eks. filtrere søgeordsrapporten, så den kun viser de søgeord, der bruges til markedsføring af din produktlinje for "Havemøbler".

Sortér rapporter med tilpassede dimensioner

Tilføj tilpassede dimensioner som kolonner i dine rapporter. Derefter kan du bruge kolonnerne til at sortere tabellen.

Brug som attributter i rapporter i værktøjet til rapportredigering

Når du opretter rapporter i værktøjet til rapportredigering, kan du bruge tilpassede dimensioner som attributter til at sortere og filtrere dine resultater yderligere med større præcision. I modsætning til etiketter er der kun én værdi pr. tilpasset dimension, der er knyttet til hver kampagne, annoncegruppe, annonce eller hvert søgeord, hvilket giver dig mulighed for at måle delvis eller fuld kredit for konverteringer mere præcist.

Et søjlediagram kan f.eks. vise en bjælke for hver værdi for en tilpasset dimension.

Vejledning

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på Kampagner, Annoncegrupper, Annoncer eller Søgeord på sidemenuen til venstre.
  3. Klik på kolonneikonet Et billede af Google Ads-kolonneikonet over tabellen.
  4. Klik på pil ned Pil ned i tabellen ud for "Tilpassede dimensioner".
  5. Vælg dine tilpassede dimensioner.
     Du kan tilføje en ny tilpasset dimension ved at klikke på Tilpasset dimension.
  6. Klik på Anvend. Du kan derefter bruge kolonnen til at sortere dine data eller bruge et filter for kun at vise de poster, der bruger en eller flere specifikke dimensionsværdier.

Opret en rapport, der er organiseret efter tilpassede dimensioner

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Klik på rapportikonet på værktøjslinjen, og vælg derefter Rapporter.
  3. Klik på knappen  Tilpasset, og vælg derefter Tabel, Linjediagram, Kolonnediagram, Søjlediagram eller Punktdiagram.
  4. Fra panelet med dimensioner, metrics og segmenter til højre skal du trække en metric, f.eks. Konverteringer eller Lokation, til et område fremhævet med blåt under diagramtypen.
  5. Kanvasset viser dine data. Du kan se én række for hver værdi for en tilpasset dimension.
Hvis du vil fjerne en dimension eller en metric fra din rapport, skal du finde dimensionen eller metric'en. Klik på pilen og derefter på Slet.

Fordele ved at bruge tilpassede dimensioner i automatiske regler

Automatiserede regler lader dig angive betingelser, så dine kampagner automatisk kan justere ting som kampagnebudgetter, søgeordsbud eller annoncer på pause som følge af beholdningsniveau.

Du kan bruge tilpassede dimensioner som grundlag for betingelser i følgende typer automatiske regler:

• Regler for kampagner
  • Regler for annoncegrupper
  • Regler for søgeord
  • Regler for annoncer

Sådan bruger du tilpassede dimensioner i regelbetingelser:

1. Log ind på den nye version af Search Ads 360.
  2. Gå til den relevante manager-, undermanager- eller kundekonto.
  3. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Google Ads | værktøjer [ikon].
  4. Klik på Regler under "Massehandlinger".
  5. Klik på plusknappen på siden "Regler".
  6. Klik på den type regel, du vil oprette (f.eks. + kampagne regler).
  7. Klik på Tilføj betingelse i panelet "Betingelse" under "Betingelser".
  8. Klik på listen med tilsvarende betingelser (hvis du f.eks. opretter en annoncegruppebetingelse, skal du klikke på listen "Annoncegruppebetingelser").
  9. Udvid Tilpassede dimensioner, og vælg den ønskede tilpassede dimension på listen.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter automatiske regler.