Sätta upp dig på väntelistan

Med Boka med Google kan du skriva upp dig på en restaurangväntelista med ditt Google-konto. Du kan hålla reda på var du är på väntelistan och hur lång väntetid du har.

Sätta upp dig på en väntelista

Du kan sätta upp dig på deltagande restaurangers väntelistor. Restauranger med funktionen Skriv upp dig på väntelistan i faktapanelen kan registrera dig på sin väntelista.

Så här sätter du upp dig på väntelistan för en restaurang:

1. Ange önskad restaurang på Google Maps eller Sök.
  2. Klicka på Skriv upp dig på väntelistan i restaurangens faktapanel.
  3. Du kan ändra sällskapets storlek genom att klicka på Lägg till Lägg till eller Ta bort Ta bort. Klicka på Fortsätt
  4. Ange ditt telefonnummer. Klicka sedan på Skriv upp dig på väntelistan.
    Tips! Numret du anger används som primär kontaktmetod med restaurangen.
  5. För att återgå till faktapanelen, klicka på Klar. Du ser din nuvarande väntetid och hur många sällskap som är före dig.
    • Klicka på Lämna väntelistan om du vill bli borttagen från väntelistan.

Radera din plats på väntelistan

Så här raderar du din plats på väntelistan:

1. Öppna Boka med Google.
  2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.
  3. Klicka på Bokningar och sedan Väntelistor.
  4. Klicka på Mer More vid posten du vill radera.
  5. Klicka på Radera bokning.