Je naam toevoegen aan de wachtlijst

Met 'Reserveren via Google' kunt u zich met uw Google-account aanmelden voor de wachtlijst van een restaurant. U kunt uw plek op de wachtlijst bijhouden en bekijken hoelang de wachttijd op dit moment is.

Je naam toevoegen aan een wachtlijst

Je kunt je naam toevoegen aan de wachtlijst van elk deelnemend restaurant. Bij deelnemende restaurants staat in het kennisvenster van het bedrijf de tekst Naam toevoegen aan wachtlijst.

Volg de onderstaande stappen om je naam toe te voegen aan de wachtlijst van een restaurant:

1. Selecteer in Google Maps of Google Zoeken het restaurant waar je wilt eten.
  2. Klik in het kennisvenster van het restaurant op Naam toevoegen aan wachtlijst.
  3. Als je de groepsgrootte wilt aanpassen, klik je op Toevoegen Toevoegen of Verwijderen Verwijderen. Klik vervolgens op Doorgaan.
  4. Geef je telefoonnummer op. Klik vervolgens op Naam toevoegen aan wachtlijst.
    Tip: Het telefoonnummer dat je opgeeft, wordt aan het restaurant doorgegeven als contactnummer.
  5. Klik op Klaar om terug te gaan naar het kennisvenster van het bedrijf. Daar zie je de huidige wachttijd en hoeveel groepen er nog voor je zijn.
    • Klik op Wachtlijst verlaten om je naam van de wachtlijst te verwijderen.

Je plaatsing op de wachtlijst verwijderen

Volg de onderstaande stappen om je plaatsing op de wachtlijst te verwijderen:

1. Ga naar Reserveren via Google.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik op Boekingen en dan Wachtlijsten.
  4. Klik op Meer More bij de plaatsing op de wachtlijst die je wilt verwijderen.
  5. Klik op Boeking verwijderen.