Jonotuslistalle liittyminen

Voit liittyä ravintolan jonotuslistalle Varaa Googlen kautta ‐sivuston ja Google-tilisi avulla. Voit myös seurata etenemistäsi jonotuslistalla sekä odotusajan pituutta.

Näin liityt jonotuslistalle

Voit lisätä itsesi minkä tahansa tätä ominaisuutta käyttävän ravintolan jonotuslistalle. Listalle voi liittyä, jos yrityksen tietopaneelissa lukee "Liity jonotuslistalle".

Näin liityt ravintolan jonotuslistalle:

1. Valitse Google Mapsista tai Hausta haluamasi ravintola.
  2. Klikkaa ravintolan tietopaneelista Liity jonotuslistalle.
  3. Muuta seurueen kokoa klikkaamalla Lisää Add tai Poista Remove. Klikkaa sitten Jatka.
  4. Lisää puhelinnumerosi. Klikkaa Liity jonotuslistalle.
    Vinkki: Lisäämääsi numeroa käytetään ensisijaisena yhteystietona.
  5. Palaa yrityksen tietopaneeliin klikkaamalla Valmis. Näet odotusajan pituuden ja edelläsi olevien seurueiden määrän.
    • Voit poistaa itsesi jonotuslistalta klikkaamalla Poistu jonotuslistalta.

Näin poistut jonotuslistalta

Näin poistat tietosi jonotuslistalta:

1. Siirry Varaa Google kautta ‑sivustolle.
  2. Klikkaa vasemmasta ylänurkasta Valikko Menu.
  3. Klikkaa Varaukset and then Jonotuslistat.
  4. Klikkaa poistettavien tietojen vierestä Lisää More.
  5. Valitse Poista varaus.