Kom på ventelisten

Med Book via Google kan du tilmelde dig en restaurants ventelist med din Google-konto. Du kan holde styr på, hvor du er på ventelisten, og hvor længe din aktuelle ventetid vil være.

Sådan tilmelder du dig en venteliste

Du kan føje dig selv til enhver deltagende restaurants venteliste. Restauranter med "Skriv dig på ventelisten" i virksomhedens infopanel giver dig mulighed for at skrive dig på ventelisten.

Hvis du vil skrive dig på en restaurants venteliste, skal du følge vejledningen nedenfor:

1. Vælg den restaurant, du vil spise på, i Google Maps eller Søgning.
  2. Klik på Skriv dig på ventelisten i restaurantens infopanel.
  3. klik på Tilføj Add eller Fjern Remove for at justere størrelsen af selskabet. Klik derefter på Fortsæt
  4. Angiv dit telefonnummer. Klik derefter på Skriv dig på ventelisten.
    Tip! Det nummer, du angiver, bruges som den primære kontaktperson for restauranten.
  5. Klik på Udfør for at vende tilbage til virksomhedens infopanel. Du kan se din aktuelle ventetid og oplysninger om, hvor mange der foran dig.
    • Klik på Forlad ventelisten for at fjerne dig selv fra ventelisten.

Sådan sletter du en venteliste

Følg nedenstående vejledning for at slette din plads på ventelisten:

1. Gå til Book via Google.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Bookinger and then Ventelister.
  4. Klik på Mere More på den plads på ventelisten, som du vil slette.
  5. Klik på Slet booking.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: