Unir-se a la llista d'espera

Reserva amb Google us permet unir-vos a la llista d'espera d'un restaurant amb el Compte de Google. Podeu fer un seguiment de la posició que ocupeu a la llista d'espera i del temps que haureu d'esperar.

Com us podeu unir a una llista d'espera

Podeu afegir-vos a la llista d'espera de qualsevol restaurant que disposi d'aquesta funció. Els restaurants que tenen l'opció "Uneix-me a la llista d'espera" al tauler de coneixement de la seva empresa us permeten unir-vos a la seva llista d'espera.

Per unir-vos a la llista d'espera d'un restaurant, seguiu aquests passos:

1. A Google Maps o a la Cerca, seleccioneu el restaurant en què voleu menjar.
  2. Al tauler de coneixement del restaurant, feu clic a Uneix-me a la llista d'espera.
  3. Per ajustar el nombre de comensals, feu clic a Afegeix Add o a Suprimeix Remove. Tot seguit, feu clic a Continua.
  4. Introduïu el vostre número de telèfon. A continuació, feu clic a Uneix-me a la llista d'espera.
    Consell: el restaurant considerarà que el número que introduïu és el de la persona de contacte principal.
  5. Per tornar al tauler de coneixement de l'empresa, feu clic a Fet. Veureu el temps d'espera actual i el nombre de grups que teniu davant
    • Per suprimir-vos de la llista d'espera, feu clic a Surt de la llista d'espera.

Com podeu suprimir una entrada de llista d'espera

Per suprimir una entrada de llista d'espera, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Reserva amb Google.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menu.
  3. Feu clic a Reserves and then Llistes d'espera.
  4. A l'entrada de llista d'espera que voleu suprimir, feu clic a Més More.
  5. Feu clic a Suprimeix la reserva.