Hantera en bokning

Du kan ändra, avboka och kontrollera dina bokningsuppgifter via Boka med Google.

Viktigt!

• Alla ändringar och avbokningar omfattas av det aktuella företagets villkor. Villkoren ange i bokningsuppgifterna i kassan och i bekräftelsemeddelandet. Google ansvarar inte för dessa villkor.
  • Det går inte att redigera e-postadressen i bokningen. Bokningarna länkas till den e-postadress som används i ditt Google-konto.

Ändra bokningen

1. Öppna Boka med Google.
  2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.
  3. Klicka på Bokningaroch sedan Kommande.
  4. Leta reda på bokningen du vill ändra.
  5. Klicka på Ändra.

Tips

• Ring företaget direkt om bokningen är en eller två dagar bort.
  • Du kan behöva avboka tiden och boka om den enligt de ändrade uppgifterna.

Göra en avbokning

Om det är möjligt att avboka tiden kan du göra det på två sätt:

• Följ anvisningarna i bekräftelsemeddelandet.
  • Öppna Boka med Google och klicka på Avbryt bredvid bokningen.
    • För vissa avbokningar debiteras en avbokningsavgift. Villkoren ange i bokningsuppgifterna i kassan och i bekräftelsemeddelandet. Google ansvarar inte för dessa villkor.

Om det inte går att avboka bokningen via Boka med Google kan du ringa till företaget direkt.

Radera din plats på väntelistan

Så här raderar du din plats på väntelistan:

1. Öppna Boka med Google.
  2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.
  3. Klicka på Bokningar och sedan Väntelistor.
  4. Klicka på Mer More vid posten du vill radera.
  5. Klicka på Radera bokning.