Een boeking beheren

Je kunt je boeking wijzigen, annuleren of controleren met Reserveren via Google.

Belangrijk:

• Op alle wijzigingen en annuleringen is het beleid van het betreffende bedrijf van toepassing. Het betreffende beleid vind je in de boekingsgegevens bij het betalen en in je bevestigingsmail. Google is niet verantwoordelijk voor dit beleid.
  • Je kunt het e-mailadres voor de boeking niet bewerken. Boekingen zijn gekoppeld aan het e-mailadres dat in je Google-account wordt gebruikt.

Je boeking wijzigen

1. Ga naar Reserveren via Google.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik op Boekingen en dan Aankomend.
  4. Zoek de boeking die je wilt wijzigen.
  5. Klik op Aanpassen.

Tips:

• Bel het bedrijf als de datum voor je boeking over 1 of 2 dagen is.
  • Mogelijk moet je je boeking annuleren en opnieuw boeken met nieuwe gegevens.

Je boeking annuleren

Als je boeking in aanmerking komt voor annulering, kun je dit op 2 manieren doen:

• Volg de instructies in je bevestigingsmail.
  • Ga naar Reserve via Google. Klik dan naast de boeking op Annuleren.
    • Bij bepaalde boekingen worden kosten in rekening gebracht als je ze annuleert. Het betreffende beleid vind je in de boekingsgegevens bij het betalen en in je bevestigingsmail. Google is niet verantwoordelijk voor dit beleid.

Als je de boeking niet kunt annuleren met Reserveren via Google, bel je het betreffende bedrijf.

Je plaatsing op de wachtlijst verwijderen

Volg de onderstaande stappen om je plaatsing op de wachtlijst te verwijderen:

1. Ga naar Reserveren via Google.
  2. Klik linksboven op Menu Menu.
  3. Klik op Boekingen en dan Wachtlijsten.
  4. Klik op Meer More bij de plaatsing op de wachtlijst die je wilt verwijderen.
  5. Klik op Boeking verwijderen.