Varauksen hallinta

Voit muuttaa varaustasi, perua sen tai tarkistaa sen tiedot Varaa Googlen kautta ‑ominaisuuden avulla.

Tärkeää

• Kaikkiin muutoksiin ja peruutuksiin sovelletaan kunkin yrityksen omia käytäntöjä. Käytännöt näkyvät varauksen tiedoissa kassalla sekä vahvistussähköpostissa. Google ei vastaa näistä käytännöistä.
  • Varauksessa näkyvää sähköpostiosoitetta ei voi muokata. Varaukset liitetään Google-tilin sähköpostiosoitteeseen.

Varauksen muokkaaminen

1. Siirry Varaa Google kautta ‑sivustolle.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Valikko Menu.
  3. Klikkaa Varaukset and then Tulevat.
  4. Etsi varaus, jota haluat muuttaa.
  5. Klikkaa Muokkaa.

Vinkkejä

• Soita yritykseen, jos varaukseesi on 1–2 päivää aikaa.
  • Sinun täytyy ehkä perua varauksesi ja tehdä uusi varaus päivitetyillä tiedoilla.

Varauksen peruminen

Jos varauksen voi perua, voit tehdä sen kahdella eri tavalla:

• Seuraa vahvistussähköpostissa olevia ohjeita.
  • Siirry Varaa Googlen kautta ‑sivustolle ja klikkaa varauksen vierestä Peru.
    • Joidenkin varausten perumisesta saatetaan veloittaa maksu. Käytännöt näkyvät varauksen tiedoissa kassalla sekä vahvistussähköpostissa. Google ei vastaa näistä käytännöistä.

Jos varauksen peruminen ei onnistu Varaa Google kautta ‑sivustolla, sinun kannattaa soittaa yritykseen.

Tietojen poistaminen jonotuslistalta

Näin poistat tietosi jonotuslistalta:

1. Siirry Varaa Google kautta ‑sivustolle.
  2. Klikkaa vasemmasta ylänurkasta Valikko Menu.
  3. Klikkaa Varaukset and then Jonotuslistat.
  4. Klikkaa poistettavien tietojen vierestä Lisää More.
  5. Valitse Poista varaus.