Gestionar una reserva

Podeu canviar, cancel·lar o consultar els detalls de la reserva a través de Reserva amb Google.

Important:

• Tots els canvis i les cancel·lacions estan subjectes a les polítiques de cada empresa. Aquestes polítiques figuren als detalls de la reserva que es mostren durant la tramitació de compra i al correu electrònic de confirmació. Google no és responsable d'aquestes polítiques.
  • No podeu editar l'adreça electrònica de la reserva. Les reserves estan enllaçades a l'adreça electrònica que feu servir al vostre Compte de Google.

Modificar una reserva

1. Aneu a Reserva amb Google.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menu.
  3. Feu clic a Reserves and then Properament.
  4. Cerqueu la reserva que voleu canviar.
  5. Feu clic a Modifica.

Consells:

• Truqueu a l'empresa si només falten un o dos dies per a la data de la reserva.
  • És possible que hàgiu de cancel·lar la reserva i tornar a fer-la amb informació nova.

Cancel·lar una reserva

Si la reserva és apta per a la cancel·lació, teniu dues maneres de cancel·lar-la:

• Seguiu les instruccions del correu electrònic de confirmació.
  • Aneu a Reserva amb Google. Tot seguit, al costat de la reserva, feu clic a Cancel·la.
    • Pot ser que hàgiu de pagar una comissió per cancel·lar algunes reserves. Aquestes polítiques figuren als detalls de la reserva que es mostren durant la tramitació de compra i al correu electrònic de confirmació. Google no és responsable d'aquestes polítiques.

Si no podeu cancel·lar la reserva a través de Reserva amb Google, truqueu a l'empresa.

Suprimir una entrada de llista d'espera

Per suprimir una entrada de llista d'espera, seguiu aquests passos:

1. Aneu a Reserva amb Google.
  2. A l'extrem superior esquerre, feu clic a Menú Menu.
  3. Feu clic a Reserves and then Llistes d'espera.
  4. A l'entrada de llista d'espera que voleu suprimir, feu clic a Més More.
  5. Feu clic a Suprimeix la reserva.