Betala för en bokning

Vissa bokningar måste betalas i förväg eller kräver handpenning. Andra är kostnadsfria tillsammans med ett minimiköp. Läs igenom hela beskrivningen innan du bokar.

Obs!

• Vänd dig direkt till företaget vid eventuella problem med bokningen, som avbokning eller återbetalning.
  • Med Boka med Google går det inte att
    • använda kupongkoder
    • delta i ett lojalitetsprogram
    • delta i bonusprogram från företag eller leverantörer av schemaläggningsprogram.

Betala online eller på plats

Det finns två sätt att betala för en bokning:

• betala online
    1. Välj betalningsmetod i popup-fönstret.
    2. Klicka på Köp.
  • betala på plats
    1. Ange dina kontaktuppgifter i popup-fönstret.
    2. Klicka på Boka.

Välja betalningsmetod

Våra bokningspartner debiterar dig enligt den betalningsmetod som du har valt i din Google Pay-profil. Läs mer om hur du lägger till, ändrar eller tar bort en betalningsmetod

Viktigt! Om du inte har ett Google Pay-konto måste du ange dina betalningsuppgifter i kassan. Då skapas automatiskt ett Google Pay-konto åt dig.

Betala för onlinetjänster

Viktigt! Läs igenom den fullständiga informationen om betalningsmetoder Innan du bokar en tjänst.

Vissa tjänster kan

• kräva betalning i kassan
  • skicka ett separat e-postmeddelande till dig för att ordna med betalningen.
    • Bokningen är inte klar förrän du har betalat.
  • begära en donation i stället för betalning.