Varauksen maksaminen

Jotkut varaukset edellyttävät ennakkomaksua tai koko summan maksamista etukäteen. Toiset varaukset ovat maksuttomia mutta edellyttävät minimisummaa. Tutustu palvelun kuvaukseen ennen varauksen tekoa.

Tärkeää

• Jos haluat perua varauksen, pyytää hyvitystä tai saada apua varausta koskevissa ongelmissa, ota suoraan yhteyttä yritykseen.
  • Varaa Googlen kautta ‑sivusto ei
    • tue kuponkikoodeja
    • tarjoa kanta-asiakasohjelmaa
    • tue yritysten tai ajanvarausohjelmiston toimittajien kanta-asiakasohjelmia.

Verkossa tai paikan päällä maksaminen

Voit maksaa varauksen kahdella eri tavalla:

• Maksa verkossa:
    1. Valitse ponnahdusikkunasta haluamasi maksutapa.
    2. Klikkaa Osta.
  • Maksa paikan päällä:
    1. Lisää ponnahdusikkunaan yhteystietosi.
    2. Klikkaa Varaa.

Maksutavan valitseminen

Varauskumppanimme veloittavat maksun sillä maksutavalla, jonka olet valinnut Google Pay ‑profiilistasi. Katso ohjeet maksutavan lisäämiseen, muokkaamiseen ja poistamiseen.

Tärkeää: Jos sinulla ei ole Google Pay ‑tiliä, sinun on lisättävä maksutiedot kassalla. Kun lisäät tiedot, sinulle luodaan Google Pay ‑tili.

Verkkopalveluiden maksaminen

Tärkeää: Tutustu käytettävissä oleviin maksutapoihin ennen palvelun varaamista.

Joissain palveluissa

• voidaan edellyttää maksamista kassalla
  • voidaan lähettää erillinen sähköposti, jossa on maksuohjeet
    • varausta ei voi tehdä loppuun asti ennen kuin se on maksettu
  • voi olla käytössä vain lahjoitus.