Pagar una reserva

Algunes reserves s'han de pagar amb antelació o requereixen un dipòsit. D'altres són gratuïtes amb una compra mínima. Llegiu la descripció completa abans de reservar.

Important:

• Les cancel·lacions, les sol·licituds de reembossament o altres problemes relacionats amb una reserva s'han de tractar directament amb l'empresa.
  • La funció Reserva amb Google:
    • No accepta codis de cupó.
    • No ofereix programes de fidelització.
    • No és compatible amb els programes de fidelització d'empreses o de gestors de reserves.

Pagar en línia o de manera presencial

Hi ha dues maneres de pagar una reserva:

• Pagament en línia:
    1. A la finestra emergent, seleccioneu la forma de pagament.
    2. Feu clic a Compra.
  • Pagament presencial:
    1. A la finestra emergent, afegiu la vostra informació de contacte.
    2. Feu clic a Reserva.

Triar una forma de pagament

Els nostres partners de reserves cobren mitjançant la forma de pagament que teniu seleccionada al vostre perfil de Google Pay. Obteniu informació sobre com podeu afegir, editar o suprimir una forma de pagament.

Important: si no teniu cap compte de Google Pay, heu d'introduir la informació de pagament en el moment de tramitar la compra. Aquesta informació us crearà un compte de Google Pay.

Pagar els serveis en línia

Important: abans de reservar un servei, llegiu la descripció completa sobre les maneres com podeu pagar-lo.

En el cas d'alguns serveis pot ser que:

• Calgui pagar en el moment de tramitar la compra.
  • Rebeu un correu electrònic independent per gestionar el pagament.
    • La reserva no es completi fins que no hàgiu pagat.
  • Només s'admetin donacions.