Ilmoitusasetukset

Kun olet varannut palvelun, voit saada ilmoituksia Googlelta ja sen kumppaneilta. Ilmoitukset lähetetään siihen Google-tilin sähköpostiosoitteeseen, jolla varaus on tehty. Esimerkkejä:

• Google saattaa lähettää sinulle vahvistuksia, muistutuksia tai käyttökokemuskyselyitä.
  • Google tarjoaa varausten tekemistä yhteistyössä kumppanien kanssa. Kumppanit voivat ottaa sinuun yhteyttä, jos niillä on kysyttävää varauksestasi.
  • Vahvistettuun varaukseen tai varauspyyntöön liittyvistä ilmoituksista ei voi kieltäytyä.

Markkinointi-ilmoitukset

Voit sallia markkinointi-ilmoitukset, jotka koskevat uusia yrityksiä, tulevia tunteja tai Googlen ja sen kumppaneiden tapahtumia. Varauksen tekeminen ei edellytä näiden ilmoitusten sallimista.

Vinkki: Voit perua markkinointiviestien tilauksen klikkaamalla viestin alareunasta Peru tilaus.