Näin aloitat ominaisuuden käytön

Voit tehdä varaukseen paikalliseen yritykseen Google Haun, Mapsin tai Google Assistantin avulla.

Näin se toimii

Tärkeää: Varaa Googlen kautta ‑sivusto on käytettävissä vain tietyissä maissa ja tietyillä alueilla. Lisäksi yrityksen on tehtävä yhteistyötä tuetun ajanvarausohjelmiston toimittajan kanssa.

Voit etsiä yrityksen hakemalla sitä Googlesta, Mapsista tai Google Assistantin kautta. Palvelun varaaminen ja varauksen maksaminen hoituu Varaa Googlen kautta ‑sivustolla. Google Pay tekee maksamisesta helppoa.

Muita lähteitä