Començar a utilitzar Reserva amb Google

Podeu utilitzar la Cerca de Google, Maps o l'Assistent de Google per fer reserves amb empreses locals.

Com funciona

Important: Reserva amb Google només està disponible en determinats països o regions per a empreses que operen amb un gestor de reserves compatible.

Per trobar una empresa, cerqueu-la a Google, a Maps o a l'Assistent de Google. Podeu reservar un servei i pagar les reserves des de la plataforma Reserva amb Google. Google Pay simplifica el procés de tramitació de compra.