Aan de slag met Reserveren via Google

Je kunt Google Zoeken, Maps of de Google Assistent gebruiken voor boekingen bij lokale bedrijven.

Hoe het werkt

Belangrijk: Reserveren via Google is alleen beschikbaar in bepaalde landen/regio's voor bedrijven die met een ondersteunde leverancier van planningsoftware werken.

Bedrijven kun je vinden door ernaar te zoeken op Google, in Maps of via de Google Assistent. Je kunt een service reserveren en voor je boekingen betalen via het platform Reserveren via Google. Google Pay maakt betalen makkelijk.