Grafieken en diagrammen invoegen in een spreadsheet en wijzigen (alleen Android-apparaten)

Quickoffice is niet langer beschikbaar als download.Als je Microsoft® Office-bestanden wilt bewerken op je Android-telefoon of -tablet, installeer je de nieuwste versie van de apps Documenten, Spreadsheets en Presentaties vanuit Google Play. Gebruik je een iPhone of iPad, installeer dan de apps Documenten, Spreadsheets en Presentaties vanuit de App Store. Meer informatie over hoe je Office-bestanden bewerkt in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Met Quicksheet kunt u grafieken en diagrammen invoegen in een spreadsheet.

Een grafiek of diagram toevoegen:

1. Selecteer de cellen met de gegevens op basis waarvan u een grafiek of diagram wilt maken.
  2. Raak het pictogram Grafiek aan.
  3. Selecteer een type grafiek en stijlopties. Uw nieuwe grafiek wordt automatisch ingevoegd.
  4. Tik buiten het menu om het te sluiten.

Wijzigingen aanbrengen in een bestaande grafiek of een bestaand diagram:

Raak de grafiek of het diagram aan om deze/dit te selecteren en gebruik onderstaande opties om de gewenste wijzigingen aan te brengen.

• Raak de vierkante punaises onder de grafiek of het diagram aan en sleep deze om de grafiek of het diagram te verplaatsen.
  • Raak de ronde punaise aan en sleep deze om het formaat van de grafiek of het diagram te wijzigen.
  • Raak x aan om de grafiek of het diagram te verwijderen en raak 'Verwijderen' aan.
  • Raak het pictogram Grafiek aan om het type grafiek of diagram te wijzigen.

Aanvullende bronnen
Ondervindt u moeilijkheden bij het vinden van een pictogram of knop in Quickoffice? Bekijk ons overzicht met Quickoffice-pictogrammen.
Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Vraag de community om hulp in het Quickoffice-forum.