Standarder for Google-udgivere

Politikker for H5-spilannoncer (beta)

Nedenstående politikker gælder udelukkende for udgivere, der deltager i H5-spil ved hjælp af betaversionen af Ad Placement API.

Fuldskærmsannoncer

Fuldskærmsannoncer kan placeres i H5-spil ved hjælp af Ad Placement API via funktionen adBreak(). De skal vises ved naturlige overgange i en apps flow, f.eks. mellem aktiviteter eller under en pause mellem baner i et spil. Disse annonceplaceringer skal overholde følgende krav:

Udgivere må ikke bruge fuldskærmsannoncer:

• Hvis annoncen kan forveksles med den normale drift af app- eller hostingsiden, f.eks.:
    • Annoncer, der vises, før en app eller en hostingside er åbnet, hvor brugeren tror, at klik på annoncen er en del af opstartssekvensen for appen eller hostingsiden.
    • Annoncer, der vises, når appen er afsluttet, eller hostingsiden er lukket.
  • Annoncer, der aktiveres, når en bruger har lukket en anden annonce i fuld skærm.
  • Annoncer, der vises uventet, mens en bruger ser appens eller websidens indhold.
  • Annoncer, der aktiveres efter hver brugerinteraktion.
  • Annoncer, som forstyrrer brugeren i perioder med kontinuerligt spil og omfattende interaktion.
  • Annoncer, der forstyrrer brugerens navigation og interaktion.

Udgivere af H5-spil må kun bruge fuldskærmsannoncer, der opfylder følgende krav:

• Annoncerne skal placeres mellem skærmbilleder i en app eller på indholdssider.
  • Annoncerne skal placeres ved overgange mellem et spilkatalog og de enkelte spil.
  • Annoncerne skal være oprettet ved hjælp af:

Få flere oplysninger om vores politikker og tips til, hvordan du overholder politikkerne:

Bonusannoncer

Bonusannonceenheder giver dig mulighed for at belønne brugere med produkter i apps, når de interagerer med videoannoncer, spilbare annoncer og deltager i undersøgelser. Disse annoncer må kun vises, hvis en bruger udtrykkeligt har valgt at se dem. Dette giver brugeren kontrol over annonceringsoplevelsen.

Bonusser i forbindelse med bonusannoncer må ikke have værdi uden for relationen mellem udgiveren og brugeren, og de må især ikke have pengeværdi eller kunne sælges eller byttes for varer eller tjenester af nogen art.

Politikker vedrørende annoncer med tilbud om bonus

Disse politikker gælder for deltagere i H5-spil, der bruger Ad Placement API i en betaversion, uanset hvor og hvornår annoncer, der tilbyder bonusser, vises.

• Transaktioner mht. bonusser fra bonusannoncer er udelukkende en sag mellem udgiveren og brugeren. Google tildeler og bekræfter ingen belønninger.
  • Udgivere må ikke anmode andre om at klikke på deres annoncer eller gøre brug af svigagtige implementeringsmetoder for at opnå klik. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, følgende:
    • Tilbud om betaling til brugere for at se annoncer eller foretage søgninger.
    • Løfte om betaling til tredjepart for en sådan adfærd.
    • Placering af vildledende billeder ud for individuelle annoncer.
  • Udgivere må ikke tilskynde brugerne til at interagere med bonusannoncer ved hjælp af udtryk, der gør opmærksom på, at annonceinteraktionen vil være til gavn for udgiveren, f.eks. "støt os" eller lignende.
  • Der må ikke placeres bonusannoncer i brugerflow, hvor der tilbydes økonomisk godtgørelse eller andre incitamenter, der kan konverteres til penge (f.eks. gavekort, rabat på fysiske varer eller tjenester og kryptovaluta).
  • Der må kun tilbydes én bonus pr. annonce i bonusbeholdning.
  • Ikke-tilgængelige bonusser: Udgivere, der placerer Google-annoncer i bonusbeholdning, må ikke gøre følgende:
    • Tilbyde en belønning, der ikke kan indløses
    • Undlade at tildele brugeren belønningen, efter at vedkommende har fuldført den relevante opgave.
  • Tilfældigt udvalgte bonusser: Udgivere, der placerer Google-annoncer i bonusbeholdning, må gerne tilbyde tilfældigt udvalgte bonusser, forudsat at brugeren gøres opmærksom på sandsynligheden for at opnå hver enkelt bonus.
  • Krav med hensyn til bonusbeskrivelser: Udgivere, der placerer Google-annoncer i bonusbeholdning, skal klart og præcist oplyse følgende:
    • Den obligatoriske handling (f.eks. "Se denne annonce og få 100 guldmønter" eller "Se denne annonce og få et krigersværd");
      • Den obligatoriske handling må beskrives ved hjælp af ikoner, men det skal tydeligt fremgå, at der er tale om en annonce, ideelt set ved brug af ordet "Annonce" sammen med ikonet.
    • Den bonus i appen, man får for at fuldføre handlingen (f.eks. "Se denne annonce og få 100 guldmønter"). Bemærk! Bonussen skal kunne indløses i den app, bonusannoncen er placeret i.
      • Bonussen må beskrives ved hjælp af ikoner, forudsat at brugerne af appen ikke er i tvivl om ikonernes betydning.

Specifikke politikker vedrørende bonusannonceformatet

Ud over de generelle politikker vedrørende bonusbeholdning skal bonusannoncer også overholde følgende formatspecifikke politikker:

• Bonusannoncer må kun vises for brugere, som aktivt har tilvalgt visning af den aktuelle bonusannonce. Brugeren skal desuden tilvælge visning af hver enkelt bonusannonce for sig og må altså ikke kunne tilmelde sig automatisk visning af bonusannoncer.