Een visualisatie exporteren of delen

Als u een visualisatie wilt exporteren of delen, klikt u op de linkknop rechtsboven op de visualisatiepagina. Er wordt een venster geopend met een URL die u kunt kopiëren en in een e-mail, chatbericht of document kunt plakken.

Voorbeeld van de linkknop

Dit venster bevat ook een HTML-fragment dat u kunt gebruiken om de visualisatie in te sluiten in uw website of blog. Standaard wordt alleen het diagram zelf ingesloten, niet de mogelijkheid om categorieën of statistieken te wijzigen. Als u de volledige diagraminterface wilt insluiten, vervangt u embed door explore/fullembed in de URL in de gegenereerde code.