Eksporter, eller del en visualisering

Du kan eksportere eller dele en visualisering ved at klikke på knappen link i øverste højre hjørne af visualiseringssiden. Dette åbner et vindue med en webadresse, som du kan kopiere og indsætte i en e-mail, en chat eller et dokument.

Eksempel på linkknap

I dette vindue er der også et HTML-kodestykke, som du kan bruge til at indlejre visualiseringen på dit websted eller på din blog. Husk, at som standard er det kun selve diagrammet, der er indlejret, og ikke mulighederne for at ændre kategorier eller værdier. Hvis du vil indlejre den komplette brugerflade, skal du erstatte embed med explore/fullembed i webadressen i den genererede kode.