Com exportar o compartir una visualització

Podeu exportar o compartir una visualització fent clic al botó Enllaç de la part superior dreta de la pàgina de visualització. Tot seguit s'obre una finestra amb un URL que podeu copiar i enganxar a un correu electrònic, a la missatgeria instantània o a un document.

Exemple amb el botó Enllaç

Aquesta finestra també proporciona un fragment HTML que podeu fer servir per inserir la visualització al vostre lloc web o bloc. Tingueu en compte que, de manera predeterminada, només s'insereix el gràfic però no la possibilitat de canviar categories o mètriques. Si preferiu inserir la interfície de l'exploració completa, substituïu embed per explore/fullembed al codi generat que inclou l'URL.