Søgning på tværs af alle datasæt i Public Data Explorer

Public Data Explorer understøtter nu søgning på tværs af alle offentlige datasæt, der er hostet i produktet. Det kan du gøre ved at gå til startsiden for Public Data Explorer og indtaste din søgeforespørgsel i feltet øverst på siden. Bemærk, at der er to typer resultater:

1. Datasæt: Et sæt statistiske data, der er samlet i én enhed af en enkelt dataudbyder. Det kan f.eks. være "Population of the United States", der er udarbejdet af US Census Bureau, og "World Development Indicators", der er udarbejdet af Verdensbanken.
  2. Værdier: Individuelle værdier, dvs. statistiske tal, der er komponenter i større datasæt. Det kan f.eks. være "population", "arbejdsløshedsprocent" og "BNP".

Søgeresultaterne vil som standard være vist som "værdier". Hvis du leder efter et datasæt, kan du skifte tilstand ved at klikke på knappen "Datasæt" til venstre på siden.