Què és Public Data Explorer?

Google Public Data Explorer facilita l'exploració, la visualització i la divulgació de grans conjunts de dades d'interès públic. A mesura que els gràfics i els mapes canvien al llarg del temps, és més fàcil comprendre els canvis que es produeixen al món. No cal que sigueu un expert en dades per navegar per les diferents visualitzacions, fer les vostres pròpies comparacions i compartir les vostres conclusions.

Estudiants, periodistes, creadors de polítiques... tothom pot treballar amb l'eina per crear visualitzacions de dades públiques, crear-hi enllaços o inserir-les a les seves pàgines web. Els gràfics inserits i els enllaços es poden actualitzar automàticament, de manera que sempre compartiu les dades més actuals disponibles.

Public Data Explorer es va presentar el mes de març de 2010. Consulteu aquesta entrada de bloc, on s'anunciava originalment el producte, per tenir una perspectiva històrica i dels antecedents.