Getting started with Programmable Search Engine

Integrerbar søgemaskine – versioner

Integrerbar søgemaskine omfatter fire løsninger, du kan vælge mellem. Brug dette diagram til at finde ud af, hvilken løsning der passer bedst til dit website.

Løsning Søgelement – standardudgave Søgeelement til nonprofitorganisationer Programmable Search Element Paid API JSON API
Pris Gratis Gratis 5 USD pr. tusind forespørgsler 5 USD pr. tusind forespørgsler
Annoncer Ja Nej Nej Nej
Google-branding Valgfrit Ja Valgfrit Nej
Daglig forespørgselsgrænse Ingen daglig grænse Ingen daglig grænse Ingen daglig grænse 10.000 forespørgsler pr. dag
Implementering JavaScript på klientsiden JavaScript på klientsiden JavaScript på klientsiden JSON API på klientsiden eller serversiden
Tilgængelighed Alle Kun til nonprofitorganisationer Alle Alle
Kom godt i gang Få flere oplysninger Få flere oplysninger Få flere oplysninger Få flere oplysninger