Nøkkelord

Nøkkelordene for den tilpassede søkemotoren din bør beskrive søkemotorens innhold eller tema. Google bruker denne informasjonen til å finjustere søkeresultatene for at de skal være så relevante som mulig, og for å fremheve de mest relevante sidene for søkemotoren. Gode nøkkelord er ord eller korte uttrykk som beskriver følgende:

• Temaet for søkemotoren din.
  • Innhold på sidene som du vil fremheve.

Nøkkelord kan hjelpe til med å målrette både resultater og annonser mot innholdet i søkemotoren din. Ta en kikk på disse eksemplene:

Uten nøkkelord:

Med nøkkelord:

Hvis du bruker nøkkelord og ikke ser alle sidene du forventer å se i de tilpassede søkeresultatene, kan du prøve å fjerne alle nøkkelordene eller noen av dem, og se om sidene vises. Bruker du for mange nøkkelord, kan det begrense resultatene på en ugunstig måte.