Uventede søkeresultater

Automatiske fullføringer vises ikke

Nylig tilføyde eller aktiverte autofullføringer skal være synlige i løpet av få timer.
Hvis noen timer har gått og du fremdeles ikke ser noen autofullføringer, sørg for at du har tatt med et passende sett nettsteder i Steder-siden til den tilpassede søkemotoren din. Autofullføringer vil foreløpig ikke bli generert basert på nettsteder som inngår indirekte via kommentarstrømmer. Google genererer automatiske fullføringer basert på populære søk for søkemotorer. Hvis du har satt søkemotoren din til å søke i hele nettet, kan autofullføringer andre enn egne autofullføringer du legger til selv ikke være tilgjengelig for å vise.

Prioriterte resultater vises ikke

Hvis mer enn tre prioriterte resultater utløses av et søk, blir tre tilfeldige resultater valg ut for å vises. For å være sikker på at et bestemt prioritert resultat vises må du sørge for at du ikke oppretter for mange prioriterte resultater som utløses av det samme søkeordet.

For mange eller for få resultater

Hvis du ser flere resultater enn du forventer, må sørge for at du har angitt at du vil søke bare på nettstedene du oppgir, ikke på hele nettet, i kontrollpanelet i Custom Search-søkemotoren.

Hvis du ikke ser et bestemt resultat du forventer:

• Pass på at du har tatt med resultatet eller mønsteret som samsvarer med resultatet i Custom Search-søkemotoren din. Vær oppmerksom på stavefeil!
  • Pass på at siden du forventer å se, er med i Google-indeksen. En enkel måte å sjekke det på er å gjøre et søk på Google med site:-operatoren sammen med noen ord på den aktuelle siden. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan Google gjennomsøker og indekserer sider, finner du alle ressursene våre for nettstedeiere på Googles senter for nettredaktører.

Listen over populære søk er tom

Den mest sannsynlige forklaringen er at ingen søk har blitt brukt ofte nok til å regnes som populære.

Foreldet innhold

Det hender at sider som ikke lenger eksisterer i innholdet ditt, kan vises i søkeresultater fra Google Nettstedssøk-søkemotorer eller Custom Search-søkemotorer. Det skjer når Googles indeks ikke oppdateres.

Vi anbefaler følgende fremgangsmåte for å fjerne sidene fra søkeresultatene:

1. Bruk Googles verktøy for nettredaktører til å be om fjerning av disse nettadressene fra indeksen vår.
  2. Siden det kan ta litt tid før nettadressene fjernes fra indeksen vår, kan du bruke Custom Search til å ekskludere sider fra tilpassede søkeresultater.