Uventede søgeresultater

Autofuldførelser vises ikke

De autofuldførelser, der netop er tilføjet eller aktiveret, skulle blive synlige i løbet af et par timer.
Hvis der er gået et par timer, og du stadig ikke kan se nogen autofuldførelser, skal du kontrollere, at du har angivet et passende sæt websites på siden Websites for din tilpassede søgemaskine. I øjeblikket genereres ikke autofuldførelser på basis af de websites, der er medtaget indirekte via annotationsfeeds. Google genererer autofuldførelser baseret på populære forespørgsler til søgemaskiner. Hvis du har angivet, at søgemaskinen skal søge på hele internettet, vil det muligvis kun være de tilpassede autofuldførelser, du selv tilføjer, der bliver vist.

Oprykninger vises ikke

Hvis en søgning udløser mere end tre oprykninger, vil Tilpasset søgning tilfældigt vælge de tre oprykninger, der vises. Hvis du vil være sikker på, at en bestemt oprykning bliver vist, skal du sikre dig, at du ikke opretter for mange oprykninger, der udløses af det samme forespørgselsudtryk.

Der er for mange eller for få resultater

Hvis du får vist flere resultater, end du forventer, skal du kontrollere, at du har angivet, at du kun vil søge på de websites, du angiver, og ikke på hele internettet, i kontrolpanelet i Tilpasset søgemaskine.

Hvis du ikke ser et bestemt resultat, som du forventer, skal du:

• Kontrollere, at du har inkluderet det resultat eller det mønster, der passer til resultatet i Tilpasset søgemaskine. Vær opmærksom på stavefejl!
  • Kontrollere, at den side, du forventer at få vist, findes i Google-indekset. Det kan du nemt kontrollere ved at søge på Google med operatoren site: sammen med nogle få ord på siden som en søgeforespørgsel. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan Google gennemgår og indekserer sider, samt alle vores ressourcer for websitesejere på Googles Webmastercentral.

Listen over populære forespørgsler er tom

Den mest sandsynlige forklaring er, at ingen forespørgsel har været hyppig nok til, at den er "populær".

Uaktuelt indhold

Nogle gange vises sider, som ikke længere eksisterer i dit indhold, i søgeresultaterne i Google Site Search-maskinen/Tilpasset søgemaskine. Det sker, hvis Googles indeks ikke opdateres.

Du kan fjerne siderne fra søgeresultaterne ved at benytte følgende fremgangsmåde:

1. Brug Google Webmasterværktøj til at anmode om fjernelse af disse webadresser fra vores indeks.
  2. Da det kan tage noget tid, før webadresser fjernes fra vores indeks, skal du bruge Tilpasset søgning til at ekskludere sider fra de tilpassede søgeresultater.

Luk søgning
Google-apps