Ohjauspaneeliin liittyvät ongelmat

Ohjauspaneeli ei ole käytettävissä

Jos Google-tilisi on Google Apps for Business -tili, Täsmähaku-palvelu on oletusarvoisesti poistettu käytöstä Ota yhteyttä Google Apps -järjestelmänvalvojaan Google Apps -ohjeartikkelin ohjeilla, jos haluat ottaa palvelun käyttöön tililläsi.

Jos Täsmähaku ei näy Google Apps for Business -tililläsi, sinun pitäisi pystyä lisäämään palvelu tiliisi.

Sähköpostiosoite ei kelpaa -virheilmoitus

Jos näet Sähköpostiosoite ei kelpaa -virheen lisätessäsi käyttäjää hakukoneen järjestelmänvalvojaksi, varmista, että käyttäjän Google-tili on voimassa. Jos tili ei ole voimassa,  luo Google-tili ja yritä lisäämistä uudelleen.