Informatie voor non-profitorganisaties

Als u een non-profitorganisatie of school bent die op zoek is naar aanpasbare zoekfunctionaliteit van hoge kwaliteit voor uw site, organisatie of school, willen we u laten weten dat de engine voor Google Aangepast zoeken nu wordt geïntegreerd met Google voor Non-profitorganisaties (https://www.google.com/nonprofits/) en Google for Education (https://edu.google.com/products/productivity-tools/) om de engine voor Google Aangepast zoeken gratis zonder advertenties aan te bieden op uw website.

Houd er rekening mee dat dit alleen van toepassing is op het custom search element aan clientzijde. Het gebruik van de JSON-API kost nog steeds $ 5 per 1000 zoekopdrachten.

Registreren als non-profitorganisatie:

• Als u geen engine voor Google Aangepast zoeken heeft, maakt u eerst uw engine voor Google Aangepast zoeken.
  • Als uw organisatie al is geregistreerd bij Google voor Non-profitorganisaties, laat u uw organisatie het e-mailadres dat eigenaar van de engine voor Google Aangepast zoeken is, of een geverifieerde beheerder van de engine voor Google Aanpast zoeken, toevoegen aan de organisatie.
  • Ga anders naar https://www.google.com/nonprofits/ en klik op de knop 'Nu starten' bovenaan de pagina. Gebruik hetzelfde e-mailadres om u te registreren voor Google voor Non-profitorganisaties als is gebruikt om uw engine voor Google Aangepast zoeken te maken of dat een geverifieerde beheerder van uw engine voor Google Aangepast zoeken is.
  • Binnen enkele werkdagen ontvangt u een e-mail waarin wordt aangegeven dat uw engine voor Google Aangepast zoeken is geüpgraded naar de versie voor non-profitorganisaties.
  • U kunt advertenties nu uitschakelen zoals hieronder wordt beschreven.

Registreren als school:

• Als u geen engine voor Google Aangepast zoeken heeft, maakt u eerst uw engine voor Google Aangepast zoeken.
  • Als uw organisatie al is geregistreerd bij Google for Education, laat u uw organisatie het e-mailadres dat eigenaar van de engine voor Google Aangepast zoeken is, of een geverifieerde beheerder van de engine voor Google Aangepast zoeken, toevoegen als beheerder van het domein.
  • Ga anders naar https://eduproducts.withgoogle.com/products/g-suite/g-suite-for-education, klik op 'Toevoegen aan winkelwagentje' en voltooi het proces met hetzelfde Google-account als is gebruikt om uw engine voor Google Aangepast zoeken te maken of met een geverifieerde beheerder van uw engine voor Google Aangepast zoeken.
  • Binnen enkele werkdagen ontvangt u een e-mail waarin wordt aangegeven dat uw engine voor Google Aangepast zoeken is geüpgraded naar de versie voor non-profitorganisaties.
  • U kunt advertenties nu uitschakelen zoals hieronder wordt beschreven.

Advertenties uitschakelen voor een zoekmachine van een in aanmerking komende non-profitorganisatie:

1. Selecteer in het configuratiescherm de zoekmachine die u wilt wijzigen.
  2. Klik op Instellen en vervolgens op Geld verdienen
  3. Zet de optie 'Advertenties weergeven' op 'Uit'.