Problemer med annonser

Kan jeg tjene penger på annonsene i søkeresultatene mine?

Jeg har et generelt AdSense-spørsmål.

Hvis du vil ha generell hjelp med AdSense, kan du gå til brukerstøtten for AdSense.

Jeg har problemer med å knytte AdSense-kontoen min til en tilpasset søkemotor.

Hvis du har problemer med å knytte AdSense-kontoen din til en tilpasset søkemotor, må du sørge for at du har registrert deg for AdSense for søk fra selve AdSense. For å få detaljert veiledning, gå til brukerstøtten for AdSense.

Hvorfor vises ikke annonser i søkeresultatene mine?

Det kan være flere forskjellige grunner til at du ikke ser annonser:
  • Søket utløste ingen annonser. Prøv et annet søk.
  • Hvis du nettopp har søkt om en AdSense-konto, tar det noen dager før kontoen blir godkjent. Prøv på nytt senere.
  • Hvis du har oppgitt at nettstedet ditt tilhører en kvalifisert ideell organisasjon, kan det hende at du har slått av annonser.

Jeg vil fjerne annonser fra søkeresultatene mine.

Ideelle organisasjoner, skoler og myndigheter kan søke om å få den annonsefrie versjonen av programmerbar søkemotor, som gjør det mulig å fjerne annonser fra søkemotoren. Finn ut mer.
Andre grupper kan fjerne annonser for USD 5 per tusen søk ved hjelp av enten Programmable Search Element Paid API eller JSON API.

Kan jeg blokkere annonser fra konkurrenter eller andre uønskede annonser, i resultatene mine?

Ja. Hvis du vil ha mer informasjon om blokkering av annonser fra konkurrenter eller andre uønskede annonser, kan du gå til brukerstøtten for AdSense. Først må du koble søkemotoren din til en AdSense-konto. Finn ut mer.

Jeg får en «Forbudt»-feil når jeg bruker den tilpassede søkemotoren min.

Hvis du ser en «Forbudt»-feil når du søker med den tilpassede søkemotoren din, betyr det at AdSense-kontoen din er avvist eller ikke godkjent. Se Søknaden min ble ikke godkjent og retningslinjene for AdSense for mer informasjon.