Problemen met advertenties

Kan ik geld verdienen met de advertenties in mijn zoekresultaten?

Ik heb een algemene vraag over AdSense.

Ga naar het Helpcentrum van AdSense voor algemene vragen over AdSense.

Ik heb een probleem met het koppelen van mijn AdSense-account aan mijn engine voor Aangepast zoeken.

Als het niet lukt om je AdSense-account aan je engine voor Aangepast zoeken te koppelen, check je of je in AdSense bent aangemeld voor AdSense voor zoeken. Raadpleeg het Helpcentrum van AdSense voor gedetailleerde instructies.

Waarom worden er geen advertenties weergegeven in mijn zoekresultaten?

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom je geen advertenties te zien krijgt:
  • De zoekopdracht heeft geen advertenties geactiveerd. Probeer een andere zoekopdracht.
  • Als je je net hebt aangemeld voor AdSense, duurt het een paar dagen voordat je account wordt goedgekeurd. Probeer het later opnieuw.
  • Als je hebt aangegeven dat je site tot een in aanmerking komende non-profitorganisatie behoort, heb je mogelijk advertenties uitgeschakeld.

Ik wil advertenties uit mijn zoekresultaten verwijderen.

Non-profitorganisaties, scholen en overheden kunnen een aanvraag indienen voor de advertentievrije versie van Programmeerbare zoekmachine, waarmee advertenties uit zoekmachines kunnen worden verwijderd. Meer informatie
Andere groepen kunnen de Element Paid API voor Programmeerbaar zoeken of de JSON-API gebruiken om advertenties te verwijderen voor een prijs van $ 5 per duizend zoekopdrachten.

Kan ik advertenties van concurrenten of andere ongewenste advertenties in mijn resultaten blokkeren?

Ja. Raadpleeg het Helpcentrum van AdSense voor meer informatie over hoe je een advertentie van een concurrent of andere ongewenste advertenties kunt blokkeren. Je moet je zoekmachine eerst aan een AdSense-account koppelen. Meer informatie

Ik krijg de foutmelding Verboden wanneer ik probeer mijn engine voor Aangepast zoeken te gebruiken.

Als je de foutmelding Verboden ziet wanneer je zoekt met je engine voor Aangepast zoeken, betekent dit dat je AdSense-account is afgewezen of afgekeurd. Zie Mijn aanvraag is afgekeurd en de AdSense-richtlijnen.