Problemer med annoncer

Kan jeg tjene penge på annoncer i mine søgeresultater?

Jeg har et generelt spørgsmål om AdSense.

Du kan finde svar på generelle spørgsmål om AdSense i Hjælp til AdSense.

Jeg kan ikke knytte min AdSense-konto til min tilpassede søgemaskine.

Hvis du har problemer med at knytte din AdSense-konto til din tilpassede søgemaskine, kan du tjekke, om du har tilmeldt dig AdSense til søgning i AdSense. Du finder en detaljeret vejledning i Hjælp til AdSense.

Hvorfor bliver der ikke vist annoncer i mine søgeresultater?

Følgende kan være årsag til, at du ikke får vist annoncer:
  • Søgningen udløste ikke nogen annoncer. Prøv en anden søgning.
  • Hvis du lige har ansøgt om AdSense, tager det nogle dage, før kontoen bliver godkendt. Prøv igen senere.
  • Hvis du har angivet, at dit website tilhører en kvalificeret nonprofitorganisation, er annoncer muligvis deaktiveret.

Jeg vil gerne fjerne annoncer fra mine søgeresultater.

Nonprofitorganisationer, skoler og myndigheder kan ansøge om den reklamefri version af Integrerbar søgemaskine, som gør det muligt at fjerne annoncer fra søgemaskiner. Få flere oplysninger.
Andre grupper kan fjerne annoncer mod betaling på 5 USD pr. tusind forespørgsler ved hjælp af enten Programmable Search Element Paid API eller JSON API.

Kan jeg blokere en konkurrents annoncer eller andre uønskede annoncer fra mine resultater?

Ja. Du kan se, hvordan du blokerer en konkurrents annoncer eller andre uønskede annoncer, i Hjælp til AdSense. Først skal du knytte din søgemaskine til en AdSense-konto. Få flere oplysninger.

Jeg får vist fejlmeddelelsen "Forbudt", når jeg bruger min tilpassede søgemaskine.

Hvis du får vist en fejlmeddelelse af typen "Forbudt", når du søger med din tilpassede søgemaskine, betyder det, at din AdSense-konto er blevet afvist eller ikke er blevet godkendt. Se, hvad du kan gøre, hvis din ansøgning ikke bliver godkendt, samt retningslinjerne for AdSense.
Luk søgning
Google-apps