Kiezen wie uw zoekmachine mag bewerken

U kunt maximaal 200 gebruikers selecteren als beheerders van uw zoekmachine. Beheerders kunnen de meeste gegevens van uw zoekmachine bewerken in het configuratiescherm. Het volgende kunnen ze echter niet:

• De zoekmachine verwijderen
  • Beheerdersaccounts toevoegen of verwijderen
  • Het tabblad Advertenties openen

Een beheerder toevoegen:

1. Selecteer in het configuratiescherm de zoekmachine die u wilt bewerken.
  2. Klik op Instellen in het menu links en klik vervolgens op het tabblad Beheer.
  3. Klik op Toevoegen en geef het Google-account op voor de gebruiker die u een beheerder wilt maken.

De gebruiker ontvangt een e-mail met de mededeling dat hij of zij beheerder van uw zoekmachine is geworden. De nieuwe beheerder moet het configuratiescherm openen met het Google-account dat u heeft toegevoegd om wijzigingen te kunnen doorvoeren.

Een beheerder verwijderen:

1. Selecteer in het configuratiescherm de zoekmachine die u wilt bewerken.
  2. Klik op Instellen in het menu links en klik vervolgens op het tabblad Beheer.
  3. Vink het selectievakje aan naast de gebruiker die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.
  4. Klik op OK