Avancerede funktioner i Integrerbar søgemaskine

Hvis du vil administrere dine avancerede søgeindstillinger, skal du klikke på linket Søgefunktioner i kontrolpanelet og derefter klikke på fanen Avanceret.

Søgeindstilling Info Understøttede værdier
Indstillinger for websøgning
Historik for søgeresultater Giver brugeren af browseren mulighed for at anvende Tilbageknappen til at se tidligere søgeresultatsider. Aktivér, Deaktiver
Strukturede data i resultater Viser strukturerede data i resultater. Aktivér, Deaktiveret

Streng for ingen resultater

Angiver den standardtekst, der skal vises, når ingen resultater matcher søgningen. Tekst
Linkmål Indstiller linkmålet for links indlejret i søgeresultater. blank, _selv, topramme, server
Tilføjelse til søgning Føjer ekstra forespørgselsparametre til søgningen. Søgeresultater vil blive vist med den logiske "ELLER"-operator. Enhver søgeterm til tilføjelse til brugers søgning.
Navn på forespørgselsparameter En streng, der angiver forespørgselsparameterets navn i resultatets webadresse. Enhver streng til identificering af forespørgslen i søgningen. Skal matche strengen (hvis der er nogen), der bruges i Google Analytics
Begrænsninger for websøgning
Begrænsning for sprog Begrænser søgeresultaterne til dokumenter skrevet på et bestemt sprog. Understøttede sprog
Resultatstørrelse Antal resultatvisninger for hver brugersøgning. Heltal mellem 1 og 20
Sortér efter Sortér resultater ved hjælp af enten datoen eller andet struktureret indhold. Denne konfiguration skal matche den konfiguration, der er angivet under Kontrolpanel > Søgeresultater > Avanceret > Sortering af resultater.
Som websitesøgning Begræns resultater til sider fra et bestemt website. Webadresse til et website
Ekstra søgetermer Filtrer søgeresultater ved hjælp af den logiske ELLER-operator. Søgeterme til at begrænse søgeresultaterne ved hjælp af den logiske ELLER-operator
Filter Automatisk filtrering af søgeresultater. Sandt, Falsk
Resultatstørrelse Antal resultatvisninger for hver brugersøgning. Heltal mellem 1 og 20
Begrænsninger for billedsøgning
Mange begrænsninger for Websøgning er også tilgængelige i indstillingerne for Billedsøgning. Gå til Begrænsninger for Websøgning for at se valgmuligheder.
Standard for billedsøgning Standard søgeresultater for Billedsøgeresultater Aktivér, Deaktiver