Taalinstellingen

Je kunt de taal van de zoekmachine-interface (bijvoorbeeld de zoekknop en andere elementen) op elk gewenst moment wijzigen. Dit heeft alleen invloed op de gebruikersinterface, niet op de resultaten die je zoekmachine weergeeft. Als je in plaats daarvan de weergegeven resultaten wilt beperken tot een specifieke taal, voeg je een taalbeperking toe.

De taal van een bestaande zoekmachine wijzigen:

1. Klik op de homepage van Google Aangepast zoeken op de gewenste zoekmachine.
  2. Klik op Instellingen en vervolgens op het tabblad Basis.
  3. Klik in het gedeelte Taal op de gewenste optie.

Opmerking: Je kunt sites in elke taal opnemen in je zoekmachine, ongeacht de taal van je interface.